40plus – anmeldelse

40plus

Dating kan være besværligt og der kan være mange grunde til, at man er single eller alene. Især hvis man er i 40’erne, kan det virke som om alle omkring en har fundet kærligheden. Men du er ikke alene. Tværtimod er der på 40plus.dk op mod 50.000 aktive brugere, så der er rig mulighed for at møde andre.
Med 40plus.dk er det nemt at date og snakke med andre i aldersgruppen 40 og opefter. Og hjemmesiden er meget nem at bruge, så du hurtigt kan komme i gang.

Hvorfor vælge 40plus.dk?

40 plus blev oprettet i 2006 med henblik på at skabe fællesskab. Dette gælder uanset om man søger kærligheden eller folk med samme interesser som en selv. Ifølge hjemmesiden selv, er der 50.000 aktive profiler og siden er derfor godt besøgt. Dog skal man huske, at nogle profiler selvfølgelig er mere aktive en andre. Men på trods af det, kan du altid være sikker på, at der nok skal være en, der vil skrive sammen.
Og hjemmesiden bliver taget godt imod. Hver dag kommer der tilbagemeldinger, hvor brugerne har fundet kærligheden og gode venskaber.

Hvis du har erfaring med andre datingsider, kan du nok nikke genkendende til, at man ofte bliver kontaktet af yngre folk. 40plus.dk er kun for folk der er over 40. Og uanset om du er til mænd, kvinder eller noget helt andet, kan du komme til at skrive med alle mulige forskellige mennesker. Opdelingen af mænd og kvinder er nogenlunde lige med kun en procent færre mænd.

Datingsiden gemmer også på events, hvor man kan tilmelde sig og komme til diverse begivenheder. Det kan være hvad som helst fra koncerter og ture de tager på. Nogle gange kan man endda tilmelde sig rejser til udlandet. Og hvis du selv er interesseret i at oprette et event, er der også rig mulighed for det. På den måde kan man møde hinanden ansigt til ansigt, så det bliver mere personligt.

Lav en profil hurtigt og billigt

Når man opretter en profil, skal man helt først på siden vælge hvad køn man er og hvad man søger om det er mand, kvinde eller venner. Derefter skal man indtaste hvor man kommer fra, så der hurtigt kan findes en i nærheden.

Herefter gælder det om at være kreativ, for enhver profil på 40plus.dk har et profilnavn og en profiltekst. Mange vælger navne, der i få ord beskriver dem eller deres interesser på en eller anden måde. Og der er et væld af interessante profiltekster, der maler et billede af personen bag skærmen. Her vælger nogle at

skrive hvilken type de søger samtidig med at de kort fortæller om dem selv og deres tilværelse. Men man kan skrive næsten lige hvad man vil.

Og med chatfunktion og forum kan man hurtigt finde en sød person at skrive med. Her er der selvfølgelig regler, der skal overholdes.

Hjemmesiden giver god mulighed for at blive en del af et fællesskab. Så om du søger venskaber eller kæreste, er 40plus.dk et godt sted at mødes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *