De 3 bedste naturmidler mod smerter

De 3 bedste naturmidler mod smerter

Vi kender alle til Panodiler, iprener og andre former for smertestillende. Vi kender også alle sammen til at have ondt i hovedet, ondt i halsen eller måske er man endda så uheldig man lever med mere permanente smerter, som fx dårlig ryg, vedvarende mén fra tidligere skader el.lign.

Flere ville dog egentlig foretrække naturmidler frem for de kemiske og potentielt skadende piller, da der hos naturmidler efterfølger få til ingen bivirkninger, og naturmidler er generelt bedre for din krop end de kemisk fremstillede piller.

Den klassiske kur

Når årstiderne skifter bliver Danmark gang på gang ramt af en bølge af snottede næser og kradse i halsen. Vi har nok alle prøvet at ligge begravet under dynen med et hoved der føles som værende fyldt med vat, og en hals man skulle tro var lavet af sandpapir. Dette forslag til en kur, vil nok heller ikke komme bag på så mange. The.

The er en vidunderlig varm drikkelse der både kan nydes for smagen, men som også er blevet brugt som lægemiddel lige siden indianerne reagerede over det meste af den østlige verden. Der findes et utal af forskellige smagsvarianter indenfor teens verden, og de har næsten alle forskellige lindrende kvaliteter, der både kan hjælpe på hovedpine, ondt i halsen og meget mere.

Den nye spiller på banen

Det er ikke længe siden CBD-olie (også kendt som cannabisolie) blev gjort lovligt i Danmark. Og ja, det er lovligt. I hvert fald hvis det har en THC procent på under 0,2. THC er det aktive og euforiserende stof i cannabis. Du bliver altså ikke ’skæv’ eller ’høj’ af CBD-olie, men oplever alligevel den lindrende effekt stoffet kan give.

CBD-olie kan bruges til fysiske smerter, men der forskes også i dens effekter på forskellige psykiske lidelser som fx angst, depression, skizofreni og lignende. Den kritik der har været af CBD-olie har mest været på baggrund af stoffets alder. CBD-olie er en meget ny ting og nu længere tid forskning kan dokumenteres, nu mere hårdtslående bliver det. Det er bare svært at fremvise længere tids forskning for et stof, der ikke har eksisteret særlig længe. Der bliver heldigvis arbejdet på højtryk for at forske og bevise CBD-oliens positive effekter, så det forhåbentligt kan lindre smerterne for flere danskere og mennesker generelt.

Kom hurtigt ovenpå igen

Arctic Root Rosenrod er en slags naturlægemiddel der hjælper dig til at komme ovenpå igen efter lang tids sygdom, eller som generelt bare kan være med til at bekæmpe stres, uro, træthed el.lign. Det er blevet kåret til årets helseprodukt i Sverige i både 2003, 2004, 2005 og 2006, så naturlægemidlet er i hvert fald Svensker-godkendt.

Helt generelt kan det at huske sine vitamintilskud også være med til at hjælpe at man fuldt udnytter kroppens energimuligheder, og virkelig får alt ud af dagen. Det er selvfølgelig ikke nok at ligge hele sit helbred i hænderne på naturlægemidler. Man skal selvfølgelig også huske at holde kroppen i gang, spise varieret og sørger for at kroppen får den væske den skal bruge, for at den kan holde sig i topform.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *