Drik dine tømmermænd væk

Drik dine tømmermænd væk

At have tømmermænd er noget, som de færreste ønsker, men som kun de færreste kan undgå. Det er nemlig de fleste, som dagen efter en våd aften kan have lidt ondt i hovedet. Det skyldes, at man har drukket meget alkohol og det er generelt ikke godt for kroppen. Der er forskellige symptomer på tømmermænd og det er individuelt hvordan man har det. En ting man dog kan sige er meget udbredt er, at folk får ondt i hovedet. Det er for det meste den slemme hovedpine, som man forbinder med at have tømmermænd. Det er ikke alle der får det, men får man tømmermænd er det de færreste der kan slippe for en hovedpine.

Alle har forskellige symptomer på tømmermænd

Det er ikke kun hovedpinen der kendetegner det at have tømmermænd. Der er nemlig også andre måder, hvorpå man kan mærke, at man har tømmermænd. Heldigvis er der forskellige ting, som man kan gøre for at undgå tømmermænd. Både på dagen, men også dagen forinden hvor man drikker alkohol kan man gøre noget. Mange mennesker vågner også op med kvalme og lyst til at kaste op. Det er også et klassisk tegn på, at man har tømmermænd. Også dette er der heldigvis noget at gøre ved og om ikke andet vil tiden gøre, at man får det bedre.

Der er også mange, som er så trætte, at de slet ikke kan stå op dagen efter en bytur. Måske har de ikke så ondt i hovedet og måske har de ikke engang kvalme. Men trætheden kommer de muligvis ikke udenom. Det kan være svært at acceptere, at man har det sådan, men af og til kan det være dejligt at have en undskyldning for at ligge i sengen hele dagen. Er man sammen med dem man var i byen med dagen inden kan det være endnu mere dejligt og man kan ende med at have en dejlig dag hvor man blot slapper af.

Lad ikke dine tømmermænd løbe løbsk

Nogle mennesker er af den overbevisning, at man ikke bør gøre noget ved de lidelser og skavanker man har. Man bør blot acceptere dem og ikke forsøge at behandle dem. Det er der dog ingen grund til, da man på alle måder får det bedre hvis man gør noget ved sine tømmermænd. At ligge og lide en hel dag er der ingen der får noget ud af.

En af de mange ting man kan gøre er at forsøge sig med CBD-olie. Det er ikke noget, som fungerer for alle, men der er dog mange, som har gode erfaringer med dette. Du kan blot tage en enkelt dråbe under tungen. Lad dråben blive der et par minutter og så kan du skylle ned med vand eller en anden læskedrik du har lyst til. Det er især en god ide fordi, at smagen af CBD kan være meget bitter. Derfor er det en god ide at skylle ned med noget, som du godt kan lide smagen af. Hvis det virker vil det formentligt virke hurtigt så du behøver ikke at vente i lang tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *