Få en ekstraordinær fodboldoplevelse

Få en ekstraordinær fodboldoplevelse

Går du eller din familie med et ønske om at opleve noget ekstraordinært inden for fodbold? Det kan være I er vant til at stå på Superligaens tribuner, men ønsker at få en oplevelse ud over det sædvanlige. Så bør I kraftigt overveje at se fodbold i udlandet.

Hvorfor se fodbold i udlandet?

I Europa findes der flere store fodboldklubber, der spiller på det højeste niveau i hele verden. Det er meget sjældent, at de danske klubber kan følge med på dette niveau, og hvis man derfor vil opleve det bedste fodbold, skal man søge til udlandet.

Hvis man er vant til at se fodbold på tribunen i Danmark, er det stadig forskelligt i udlandet på trods af begge dele omhandler en fodboldkamp.

Fankulturen er forskellig alt efter om du er i Danmark, Tyskland eller England og nogle steder skal man på pub inden, mens man andre steder skal man have en fanpølse.

Hvad kan man ellers lave?

Alt efter hvilket land man vælger at besøge, har de hver deres specialiteter. Dog har mange af de store klubber fanshops ved stadion der er et besøg værd. Udover fanshoppen vil de store klubber også have mulighed for rundvisning på stadion, hvor man kan se spillernes omklædningsrum, klubbens trofækabinet og generelt komme ’behind-the-scenes’.

Hvis man er en lidt ældre familie der skal afsted er der også mulighed for at besøge fodbold-museer. De har blandt andet i Manchester verdens største fodboldmuseum, hvor 150 års britisk fodboldhistorie kan opleves. Der vil samtidig være noget til børnene, hvor de kan prøve deres fodboldevner.

Støt dit land

Det kan være, at du ikke er tilhænger af en speciel klub, men derimod ønsker at bakke op om landsholdet. Landsholdet spiller i vidt forskellige lande alt fra, Gibraltar til Frankrig. Man kan derfor ofte forbinde en landsholdstur med en ferie i det pågældende land. Ulempen ved landsholdsfodbold er at det er få gange om året, og der er derfor ikke meget fleksibilitet.

Gode tips

Man kan med fordel vælge at rejse med et rejsebureau der sælger pakkerejser. Her kan man få skræddersyet en fodboldrejse hvor både hotel, flybilletter og fodboldbilletter kan blive købt på én gang. Dette kan være med til at overskueliggøre det for jer og I skal dermed ikke finde en masse forskellige billetter, da bureauerne har kompetencerne inden for dette felt.

Hvis man ikke er tilhænger af en speciel klub, kan man læse en række fodboldnyheder på ronaldo.com. Dette kan være med til at give et overblik over, hvilke klubber og stadions der kunne være spændende at opleve.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *