Fittings Specialisten har skiftet navn

Roykon

Nye tider er i sigte for komponent leverandøren Fittings Specialisten. Virksomheden har nemlig fået en navneændring, og fra januar 2017 vil leverandøren gå under navnet Roykon. Det er ikke blot navnet, der har gennemgået en forandring. Investeringer i lager- og logistikcenteret samt udvikling af webshoppen er blot et par af de ting, som Roykon har udviklet og udvidet. Dette er altså en indikator for, at det går virksomheden rigtig godt. Roykon er blandt Skandinaviens største komponent leverandører, og virksomheden er dermed ligeledes en af Danmarks mest populære leverandører. Hvis du ønsker at læse mere om den voksende virksomhed, kan du læse mere i artiklen her.

Et bredt produktsortiment med mange forskellige varer

Når virksomheden er blandt de største, følger der selvfølgelig et bredt udvalg af produkter med. Virksomheden leverer primært produkter til fremstillingsvirksomheder samt industrielle slutbrugere. Dette består blandt andet af varer såsom rustfri fittings, ventiler, støddæmpere, anboringer etc. Med et produktsortiment på 40.000 forskellige produkter, er der altså artikler til en masse forskellige formål. Dette gælder både brugsvand, varme- og køleanlæg, pneumatiske systemer samt vand- og spildevandsbehandlinger. Hvis Roykon ikke udbyder det ønskede produkt, har man mulighed for at lave en forespørgsel. Her kan man indsende tegninger eller vareprøver, hvis man har noget helt specifikt i tankerne. Herefter vil virksomheden komme med et tilbud, som du kan vælge at takke ja eller nej til. Der er dermed rigtig stor mulighed for, at Roykon leverer præcis de produkter, som du eller din forretning søger.

Både for kunder, der er online og offline

Digitaliseringen har efterhånden spredt sig til alle virksomheder, og dette har Roykon ligeledes fået at mærke. 30 % af alle virksomhedens ordrer foregår gennem deres webshop. Derfor er det ikke en overraskelse, at Roykon har valgt at udvikle deres webshop. Webshoppen besidder dermed nu alle nutidige faciliteter, og du har som kunde rigtig mange muligheder på virksomhedens hjemmeside. Kunder kan blandt andet holde sig opdateret omkring rabatter, specialpriser, fakturaer samt lagerantal. Derudover kan kunden registrere sig som bruger på hjemmesiden. Efterfølgende vil kundens næste ordre foregå super nemt. Har du ikke tidligere gjort brug af Roykon, og har du behov for disse produkter, vil det være en rigtig god idé at overveje Roykons webshop. Virksomheden tilbyder nemlig minimum 25 % på kunders første ordre.

Hvis du foretrækker at snakke med fagpersonerne fremfor at bestille det hele over nettet, kan Roykon ligeledes tilbyde dig dette. Virksomheden har en kundeservice, hvor det er muligt at snakke med personalet personligt. Derudover kan du også få tilknyttet dig en kontaktperson. En kontaktperson gør det muligt at lære en bestemt ansat at kende, som du kan føle dig tryg ved. Derudover giver det samtidig Roykon mulighed for at lære dig at kende, og virksomheden vil efterfølgende have større mulighed for at forstå dig og dine behov. Der er altså muligheder for både den online kundetype og den offline.

Udvidelse af lager- og logistikcenteret

Det er ikke blot Roykons webshop, der har gennemgået en forandring. Virksomheden har valgt at bruge 10 millioner kroner på at forny deres lager- og logistikcenter. Lagercenteret er derfor super moderne og besidder noget af den nyeste teknologi. Helt konkret betyder dette, at virksomheden nu har lagerrobotter. Disse lagerrobotter er med til at øge arbejdshastigheden og automatisere den. Derudover har Roykon fået digitaliseret deres økonomi-, ordre-, indkøbs-, katalogproduktions- og hjemmesidestyring 100 %. Virksomheden følger derfor med teknologiens udvikling, og dette kan være med til at forsikre kunderne om, at produkterne og virksomheden er helt opdateret. Dette gør samtidig, at Roykon er en meget fleksibel samarbejdspartner samt har et stort vækstpotentiale.

Sikkerhedsreglerne følges og lovgivningen overholdes

Når produkter bruges til industrien, er der visse regler og krav, som skal overholdes. Dette kan du være helt sikker på, at Roykon gør. Dette gælder både EU-direktiverne, sikkerhed samt sundhed. Selvom virksomheden tilbyder gode priser og kvalitetsprodukter, er dette altså ikke ensbetydende med, at de skærer ned på sikkerheden. Roykon sørger samtidig for, at de ikke anvender børnearbejde til produktionen af produkterne, og at alle deres medarbejdere arbejder under ordnede forhold. Derfor kan du trygt foretage dine køb hos Roykon.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *