Ikke flere hurtige lån til nordmændene

I mange steder i verden er der mange, som har været imod mængden af de såkaldte hurtige lån. Det er noget man har diskuteret meget i Danmark, men også i de øvrige nordiske lande er det en diskussion, der er meget oppe for tiden. For hos vores naboer i Sverige og Norge oplever man også i stigende grad, at folk får en stor gæld.

I mange tilfælde får folk så stor en gæld, at det rent faktisk er noget, som de slet ikke kan betale tilbage. Det er meget ofte når folk tager de hurtige lån, som hverken kræver kreditværdighed, tålmodighed eller snak med bankrådgiver, at det går galt. For folk kan se, at det er så nemt, at de blot låner uden at tænke over det. I Norge er det snart ikke længere at tage disse hurtige lån fordi, at man slet og ret mener, at det er gået for vidt.

Nu skal nordmænd tjene penge i stedet for at låne penge

De hurtige lån kan man tage meget hurtigt. Meget sjældent er det noget, som kræver mere end et par timer. Man går blot ind på en hjemmeside og snart kan man være så heldig, at man står med nogle tusinde kroner i hånden. Det særlige ved denne type af hjemmesider er, at det faktisk er ligegyldigt om man i forvejen er registreret som dårlig betaler. Det kan altså være, at man står i RKI, men ikke alle hurtige långivere er interesseret i dette. Det kan gøre, at de helt svage sjæle fristes til at låne penge.

Det er en situation, som dagligt sker her i Danmark. I Norge sker det i lige så høj grad og det er rent faktisk noget, som man kan mærke på økonomien helt generelt. For det er selvsagt, at når man låner så mange penge, så vil man bruge færre penge da man også skal betale dem tilbage igen. Det kan hæmme væksten i hele landet, og derfor er man kommet med et udspil om at afskaffe de hurtige lån.

Flere gode lån med afskaffelse af hurtige lån

Det at låne penge kan sagtens være en god ting. Det kan nemlig gøre, at man pludseligt får råd til langt mere og kan investere mere og gavne væksten i landet. Her er det dog primært de meget planlagte lån, som kan gøre dette. Det er sjældent det hurtige lån, som man har taget på et par timer, som kan gøre, at man kan ende med at få flere penge mellem hænderne.

Renterne er nemlig så høje, at man ender med at betale meget mere tilbage end man har lånt. Det er der mange nordmænd, som har oplevet på egen krop, men nu skal det altså være slut med det.

Kilde no.scandilån.com – Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *