Sådan finder du den bedste odds bonus

At finde en odds bonus er som regel meget simpelt. De fleste danske bookmakere tilbyder odds bonusser for at lokke nye kunder ind. Men at finde den bedste odds bonus, som giver dig de bedste forudsætninger for at vinde store gevinster er meget besværligt. Heldigvis er der hjælp at hente fra online platforme som sorterer og oplister de bedste odds bonusser på det danske marked.

Disse platforme holder dig desuden opdateret, hver eneste gang de danske bookmakere udsender nye bonusser, tilbud og kampagner. Du er altså garanteret det bedste indhold fra de forskellige betting sider, uden at du selv skal bruge tid på at søge rundt blandt de forskellige bookmakere. De klarer de hele for dig.

Hvorfor benytte en odds bonus?

Det er meget simpelt. Bookmakerne giver dig en gratis fordel ved at benytte en odds bonus. Du får altså flere penge at spille for, og dermed større chance for at vinde gevinster. Du formindsker også din risiko for at miste dine egne penge når du spiller. Der er stort set ingen grund til ikke at benytte de gratis penge som du efterhånden får smidt i nakken af danske bookmakere.

Ofte tilbyder betting siderne dig en indbetalingsbonus som ny kunde. En indbetalingsbonus er som regel en procentuel bonus, som afhænger af hvor meget du selv er villig til at indbetale. I nogle tilfælde hedder bonussen f.eks. “100% op til 2500 kr”. Det betyder så, at bookmakeren giver dig 100% af din indbetaling oveni som bonus. Hvis du indbetaler 2500 kr, får du altså automatisk yderligere 2500 kr. ekstra, så du ender med hele 5000 kr. at spille for. Det er jo værd at tage med.

En anden form for velkomstbonus som nogle bookmakere tilbyder, er et risikofrit spil. Et risikofrit spil er præcis som navnet antyder et spil uden risiko. Når du opretter din konto, giver bookmakeren dig lov til at spille uden risiko for en fast beløb. Disse risikofri spil er typisk i omegnen 100 – 200 kroner, men kan også findes helt op til 500 kroner.

Hvad skal du være opmærksom på?

Det som du bør være mest opmærksom på når du benytter en odds bonus, er de regler og vilkår som betting siderne opstiller. De danske bookmakere har varierende krav, i forhold til hvordan du skal omsætte din gevinst før du kan hæve pengene. Dette kaldes også for omsætningskrav. De penge som du vinder gennem din bonus skal omsættes X antal gange, før de kan hæves til din private konto.

Nogle bookmakere har nemme omsætningskrav, mens andre bookmakere har lidt mere besværlige omsætningskrav. Derfor er det vigtigt, at du overvejer hvilke odds sider du vil benytte, inden du slår dig fast på noget. Den bedste odds bonus er ikke nødvendigvis den højeste bonus, men den bonus som har det nemmeste omsætningskrav. Vi ønsker dig held og lykke med at finde den bedste odds bonus.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *